Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

voi rabattkod

Voi rabattkod & erbjudande

Behöver du komma bort från din vardagsrutin? Eller vill du bara ha en roligare transportmöjlighet? Då bör du överväga att ladda ner Vois app. Hos Voi hittar du hyrbara el-skotrar som kan går upp till 20 km/h. Det är redan prisvärt att hyra en Voi men det blir såklart billigare om du använder en av våra rabattkoder.

Skoteruthyrning

VOI rabattkod

Voi har lång erfarenhet som uthyrare av el-skotrar. Ideén bakom Voi är att man enkelt och snabbt kan ta sig från ställe A till B på ett roligare sätt när kollektivtrafiken inte riktigt räcker till. Voi är grundat i Sverige och konkurrerar nu mot många andra företag i Europa. Grundaren Fredrik Hjelm är övertygad om att transportsättet kommer förändra städerna i grunden.

En exklusiv medlemsklubb

rabattkod voiHos Voi hittar du el-skotrar av hög kvalité till uthyrningspriser som få kan konkurrera med. De arbetar hårt för att man ska få en prisvärd resa med deras skotrar. Med en Voi rabattkod kan det även bli ännu billigare än det redan är.

Hyr spontant

voi erbjudandeOm du är försenad till jobbet eller skolan kan du snabbt hyra en Voi. Voi finns i mängder i storstäderna och kan nästan hittas runt varje hörn. Detta är perfekt om din buss är försenad eller om du gick för sent hemifrån. Voi gör det även roligare att ta sig fram i storstäderna, speciellt om det är fint väder ute. Du slipper nu trängas i en buss fylld av människor och behöver inte vara beroende av tidtabellerna.

Enkelt och säkert med en Voi rabattkod

leverenz-voiNär du har laddat ner Vois app är det enkelt att aktivera din rabattkod. Du kan enkelt aktivera den genom att öppna menyn i Voi-appen, klicka på “Gratis åkturer” och sedan på “Lös in kod”.

FAQ

Hur många aktiva Voi rabattkoder finns det?

  • Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos Voi. Antal rabattkoder varierar hela tiden. Se till att kolla in vår hemsida för vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Hur mycket kostar det att köra en Voi?

  • Du betalar en startavgift på 10 kronor när du låser upp en el-skoter. Därefter betalar du en betydligt mindre summa per minut. Du kan även köpa ett 24h pass. På så vis kan du åka gratis i upp till 45 minuter per åktur för endast 64 kronor.

Hur kommer jag i kontakt med Voi?