Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

Superlove rabattkod

Superlove rabattkod & erbjudande

Oavsett om du är på utkik efter nya kläder eller design och inredning så hittar du det mesta hos Superlove. Här kan du nämligen förnya både din garderob och ditt hem. Med en rabattkod hos Superlove kan du dessutom fynda på dina favoritvaror.

Experter inom mode och inredning

Superlove rabattkodI över 15 år har Superlove haft en stor framgång med att sälja modekläder och inredning. Det hela startade 2006 när verksamheten öppnade sin första butik i centrala Köpenhamn. Det gifta paret Anette och Jesper är grundare av företaget, och har stor erfarenhet av mode och design. Anette och butikscheferna är dem som står för inköpen. De gör allt för att hitta det senaste modet för kvinnor, med snygg design och bra kvalitet. Efter mycket slit så öppnade företaget sin andra butik i Köpenhamn. För dig som inte har vägarna förbi kan du hitta hela deras sortiment online.

Så här använder du din rabattkod

Superlove erbjudandeHos Superlove kan du spara ordentligt med pengar, speciellt om du använder dig av en rabattkod. Rabattkoderna är dessutom väldigt lätt att använda på Superloves hemsida. När du har hittat dina önskade varor så trycker du på kundvagnen. När du kommit till kassan ser du härefter en text där det står “Har du en rabattkod?”. Du klistrar in din rabattkod du fått här från hemsidan, och trycker sen på “Använd”. När du gjort detta justeras det slutgiltiga priset.

Snabb leverans och fri frakt

Superlove rabattkod fri fraktDet finns många fördelar med att handla hos Superlove. När du beställer hos dem får du nämligen blixtsnabb leverans, ditt paket är hos dig inom 1-4 arbetsdagar. Du får dessutom fri frakt när du betalar för mer än 500 kronor. Annars är frakten endast 49 kronor. Du har även 30 dagars returrätt hos Superlove, och som pricken över i:et kan du alltså få ner totalpriset med en rabattkod!

Över 50 varumärken

leverenz-SuperloveHos Superlove hittar du allt inom mode och inredning. Det kan vara allt från handväskor, skor och kläder till äggkoppar och taklampor. Eftersom sortimentet består av många spännande produkter har Superlove likaså många varumärken att välja mellan. Över 50 olika varumärken för att vara exakt. I deras sortiment hittar du främst dansk design, men även många andra skandinaviska. Deras varumärken och produkter är noga utvalda av deras inköpare för att säkerställa hög kvalitet till dig som konsument.

Användarvänlig hemsida

Möjligheterna hos Superlove är oändliga. Med ett så pass brett sortiment som de har är det nästan omöjligt att inte hitta något. Som tur är kan du enkelt och smidigt hitta just det du söker på deras hemsida. Antingen så kan använda deras sökfunktion eller kolla igenom deras kategorier. Hos Superlove förstår de nämligen att det ska vara simpelt att handla det man behöver. Under varje kategori hittar du underkategorier, det blir inte lättare än så här att handla online. Superlove har produkter i alla olika prisklasser, för att alla oavsett budget ska ha råd att handla på deras hemsida. Till både mode och inredning hittar du huvudkategorier som:

 • Damkläder
 • Accessoarer
 • Skor
 • Rea
 • Dansk design och inredning

Populära varumärken hos Superlove:

 • Birkenstock
 • Lacrosse
 • Mads Nørgaard
 • Rains
 • Superliving
 • UGG

FAQ

Hur många aktiva Superlove rabattkoder finns det?

 • Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos Superlove. Antal rabattkoder varierar hela tiden. Spana in vår hemsida för att se vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Vad är leveranstiden hos Superlove?

 • Superlove levererar din order inom 1-4 arbetsdagar. Du får fri frakt när du handlar för 500 kronor eller mer, annars kostar frakten 49 kr.