Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

sporttema rabattkod

Sporttema rabattkod och erbjudande

Gillar du att träna boxning och styrketräning? Då krävs det att du har rätt träningsutrustning, det är nämligen otroligt viktigt oavsett sportgren. Hos Sporttema kan du köpa utrustning till både dig som tränar på hög nivå eller dig som bara har en aktiv vardag. Nu kan du dessutom handla för nedsatta priser, detta gör du genom att använda en Sporttema rabattkod.

Prisvärd träningsutrustning

Sporttema rabattkod

På Sporttemas hemsida hittar du massvis med varor och här kan du shoppa dygnet runt. Sporttema grundades redan 2003 och har sedan dess framgångsrikt levererat träningsredskap till tusentals nöjda kunder. Deras vision är att erbjuda träningsredskap av högsta kvalitet till bästa pris. Därför är Sporttema det självklara valet för många, när det kommer till just träningsredskap och utrustning till din träning.

Tusentals nöjda kunder

Sporttema rabattkod fri fraktSporttema är exceptionellt duktiga när det kommer till kundservice. Detta kan över 3000 kunder hålla med om. De har nämligen toppbetyg på Trustpilot och är inte långt ifrån 5/5 stjärnor. Som om detta inte är nog så har de dessutom prisgaranti. Hittar du samma vara billigare någon annanstans justerar de priset med 110 % av mellanskillnaden. Du får alltså inte bara samma vara till samma pris som konkurrenten, utan faktiskt ännu billigare. De har även 3 års garanti på deras produkter, detta ingår i ditt köp så du behöver inte betala extra. Med en rabattkod från deras hemsida kan du alltså fynda rejält på redan prisvärda varor.

Fri frakt

leverenz-SporttemaOavsett hur mycket du handlar för så får du alltid fri frakt hos Sporttema. De är också kända för sin snabba leverans. Som om inte detta vore nog så har de dessutom hela 30 dagars returrätt. Du kan alltså i lugn och ro prova dina varor som du har köpt, och skicka tillbaka dem om du inte är nöjd.

Allt för en aktiv livsstil

rabattkod SporttemaSporttema är som ett paradis för dem som älskar sport och motion. I deras sortiment kan du hitta nästintill allt man behöver för ett bra träningspass. De har även kost och träningstips på hemsidan för att deras kunder ska kunna optimera sin träning. Det finns alltså många varor du kan använda din rabattkod på. Du kan välja produkter utifrån deras huvudkategorier, du kan bland annat shoppa loss bland kategorierna:

  • Boxning
  • Crosstrainer
  • Fitness & Yoga
  • Motionscykel
  • Styrketräning

FAQ

Hur många aktiva Sporttema rabattkoder finns det?

  • Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos Sporttema. Antal rabattkoder varierar hela tiden. Ta en titt på vår hemsida för att se vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Vad är leveranstiden hos Sporttema?

  • Leveranstiden varierar beroende på vilket ombud du väljer och vad du köper. Frakt är alltid gratis. Det finns dock möjlighet att betala för frakt om du vill ha ett speciellt ombud.

Hur kommer jag i kontakt med Sporttema?

  • Du kan komma i kontakt med företaget via deras e-post info@sporttema.se eller telefon 0454-10920 på vardagar.