Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

samtrygg rabattkod

Samtrygg rabattkod och erbjudande

Är det dags att flytta till en hyresrätt? Då är Samtrygg.se ett bra val för dig. Hos dem kan du nämligen både söka och hyra ut bostäder. Med en rabattkod kan du även göra detta till ett billigt pris.

Tryggt boende med säkra hyresavtal

Samtrygg-rabattkodSamtrygg strävar efter att skapa en bostadsmarknad som är tillgänglig för alla. De gör allt för att värna om din säkerhet och för att skapa bättre förutsättningar. Samtrygg anser att alla har rätt till ett tryggt boende, de erbjuder dessutom hjälp under hela uthyrningsperioden. Verksamheten grundades 2013 och har sedan dess gjort succé. De jobbar hårt för att man som kund ska känna sig trygg. Detta åstadkommer de genom att ge hyresvärdar betalningsgaranti, andrahandsförsäkring och säkra hyresavtal.

Pålitlig andrahandsuthyrning

SAmtrygg matkasseSamtryggs vision är att erbjuda dig en trygg och smidig upplevelse av andrahandsuthyrning. Andrahandsmarknaden växer i snabb takt och blir en mer och mer naturlig del av bostadsmarknaden för varje dag som går. Men med en större marknad kommer också antalet problem att öka, speciellt om uthyrning sker i den form det tidigare gjort. Därför är Samtrygg övertygade om att framtidens hyresgäster och uthyrare kommer se det som en självklarhet att gå via en neutral mellanpart. Detta för att få trygga villkor och minska sina risker. Samtrygg är en sådan mellanpart som ger dig trygghet till dig som kund.

Bostäder i hela Sverige

SAmtrygg-i-hela-SverigeAtt hitta ett nytt hem kan vara väldigt svårt. Som tur är gör Samtrygg upplevelsen mycket lättare. På deras hemsida kan du nämligen filtrera din sökning och enkelt hitta vad du söker. Du kan söka på en bostad allt utifrån pris, belägenhet, tidsrum och mycket mer. Med en rabattkod behöver det heller inte vara dyrt att leta eller hyra ut en bostad. Du kan hitta bostäder runt om i hela Sverige med Samtrygg. Några exempel på städer är:

  • Malmö
  • Göteborg
  • Stockholm
  • Jönköping
  • Gotland

FAQ

Hur många aktiva Samtrygg rabattkoder finns det?

  • Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos Samtrygg. Antal rabattkoder varierar hela tiden. Spana in vår hemsida för att se vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Hur skriver man avtal hos Samtrygg?

  • Hyreskontraktet signeras elektroniskt via BankID eller Mobilt BankID. Därefter får alla parter ett signerat hyreskontrakt via e-post. Hyreskontraktet finns även tillgängligt när du loggar in på din profil under “Avtal”.

Hur kommer jag i kontakt med Samtrygg?