Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

rum21 rabattkod

Rum21 rabattkod och erbjudande

Saknar du de perfekta glasen till att kunna duka bordet snyggt? Eller är du trött på den gamla vanliga inredningen i ditt hem? Då kan du piffa upp och imponera på dina gäster med snygga möbler från Rum21. Det stilrena varumärket utstrålar nämligen tidlös elegans. Med en rabattkod hos Rum21 behöver det inte vara dyrt att få sitt drömhem. Vi har samlat alla de bästa rabattkoderna till dig här på hemsidan.

Klassisk design sedan 2006

Rum21-rabattkodRum21 är utan tvekan en sann designikon i Sverige. Familjeföretaget lanserades redan 2006 av Helén Rudholm och Gustaf Rudholm och har fått stor succé i Sverige sedan dess. Det hela startade i Borås men du kan nu hitta Rum21s fysiska butik i Stockholm. Deras vision är att kunna erbjuda ett noga utvalt sortiment, speciellt för dig som älskar möbler, belysning och detaljer. Här finns något för alla, avsett vilken stil du har hemma.

Om du intresserar dig för hållbara material, funktionell heminredning och estetik så är detta butiken för dig. Du kan alltså få ett otroligt stilrent hem när du handlar hos Rum21, nu även billigare om du använder en rabattkod.

Nytänk och prisgaranti

Rum21-prisgarantiÄven fast Rum21 har varit av högsta kvalitet sedan 2006 så har de utvecklat sig ännu mer. Med deras nya logotyp är de nu redo att bli bättre än någonsin, de satsar nämligen på att kunna erbjuda ännu fler handplockade och exklusiva designers. Du får nu även prisgaranti när du handlar hos Rum21, detta innebär att deras priser aldrig är högre än konkurrenternas. Skulle det vara så att du hittar det du köpt billigare någon annanstans, så betalar de mellanskillnaden. Inte nog med att du garanterat får det billigaste, det blir ännu billigare om du använder en Rum21 rabattkod.

Användarvänlig hemsida som inspirerar

Rum21-inspirationNär du besöker Rum21s hemsida är det enkelt att hitta det du söker. Alla produkterna är nämligen logiskt uppdelade så att det blir lätt att sortera i deras stora sortiment. Du kan också alltid klicka på nyheter så du endast får det nyaste urvalet. Är du förälskad i ett visst varumärke så kan du även enkelt hitta detta i sökfunktionen. Trots att Rum21 har över 20,000 varor på deras hemsida, så kan du enkelt och smidigt hitta just det du vill ha. Som en extra service så erbjuder Rum21 även inspiration till sina kunder. Du hittar denna kategori på deras hemsida, som kan ge oändligt med inspiration till ditt hem.

Spara pengar med en rabattkod

Rum21-rabattkoderExklusiv och snygg design är inte alltid billigt. Med en rabattkod hos Rum21 får du dock råd med fler varor i kundvagnen. Du kan nämligen enkelt minska priset med hjälp av en rabattkod, med endast ett par klick. Du kan också hitta nedsatta varor på deras hemsida. När du lagt din beställning med din rabattkod hos Rum21 får du oftast din vara inom 2-5 arbetsdagar. Frakten är dessutom gratis när du spenderar över ett visst belopp, beroende på vilket ombud du väljer. Om du handlar för under 479 kronor kostar standard frakt dock endast 39-49 kronor.

Stort sortiment inom heminredning

Rum21 omdömeRum21 är kanske mest kända för deras stora och stilrena sortiment. På webbshoppen kan du hitta uppemot 20,000 olika varor. Det alla varor har gemensamt är deras snygga design och höga kvalitet. Du kan välja varor bland dessa kategorier:

  • Möbler
  • Belysning
  • Inredning
  • Servering
  • Mattor
  • Textil
  • Barn

Rum21 har alltså något för alla, och det är svårt att hitta något som inte passar en och ens stil. Det blir dessutom ännu roligare att handla när man har en rabattkod att använda.

FAQ

Hur många aktiva Rum21 rabattkoder finns det?

  • Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos Rum21. Antal rabattkoder varierar hela tiden. Spana in vår hemsida för att se vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Vad är leveranstiden hos Rum21?

  • Rum21 levererar din order inom 2-5 arbetsdagar. Fraktkostnaderna varierar beroende på vilket ombud du väljer. Det kan kosta allt från 39 till 599 kronor.

Hur kommer jag i kontakt med Rum21?

  • Du kan komma i kontakt med Rum21 via deras e-post kundservice@rum21.se eller  telefon 010 750 27 21 på vardagar.