Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

Rabattkod Billiga Tester

Rabattkod Billiga Tester & erbjudanden

Att bli gravid är inte alltid så lätt som man kan tro. Men med Billiga Tester blir det definitivt lättare. Detta är nämligen platsen som erbjuder olika snabbtester som kan hjälpa dig på traven. Med en rabattkod från deras hemsida kan du även handla för ännu billigare priser.

En onlinebutik som hjälper kvinnor att bli gravida

rabatkodd billiga testerDet danska företaget Billiga Tester är en av de ledande butikerna på nätet för graviditetstest och ägglossningstest. Hos Billiga Tester hittar du även spermatest, fertilitetsmonitor och andra fertilitetstest. Du får en diskret leverans och behöver på så vis inte oroa dig över om att någon annan kan se vad du har köpt.

Billiga Tester är även kända för sin kvalitet och varumärkena de erbjuder, de går varken på kompromiss med pris eller kvalitet. Billiga Tester grundades i 2002 och 2016 hade de redan sålt mer än en miljon tester till hela norden. Deras popularitet avspeglas också på Trustpilot där de har fått otroliga omdömen, 4,8 av 5 stjärnor för att vara exakt. Du kan alltså tryggt använda din rabattkod hos Billiga Tester.

En mängd olika produkter

olika produkterBilliga Tester är mest kända för sina graviditetstest och äggförlossningstest. Dock så har de mycket mer än så. På deras hemsida kan du hitta allt från kosttillskott, glidmedel, intimvård, spermatest med mera. De har alltså många olika kategorier med många olika produkter.

Som tur är så är det enkelt hitta det du söker på deras hemsida, de har nämligen en sökfunktion som är smidig att använda. Som om detta inte är nog så kan du även hitta artiklar om goda råd för att bli gravid. Teamet bakom Billiga Tester består av experter inom området som tillsammans utsett aktuella artiklar.

Kända varumärken

Kända varumärkenHos Billiga Tester hittar du legitima varumärken till bra priser. Du behöver därför inte vara orolig över kvaliteten. Alla deras tester säljs även på apotek runt om i hela Europa, vilket är ett kvitto på kvaliteten av deras tester.

Anledningen till att de kan sälja sina tester mycket billigare är för att de köper in testerna direkt av tillverkarna utan mellanled i form av grossister. Dessutom har de inte lika stora omkostnader i form av personal, marknadsföring, butikshyra osv. När du använder en rabattkod hos dem får du alltså det absolut bästa priset.

Fri frakt

Fri fraktFör att få fri frakt hos Billiga Tester behöver du endast anmäla dig till deras nyhetsbrev och svara på 4 snabba frågor. Annars kostar frakten endast 19 kronor. När du betalar för frakt kostar det 19 kronor är leveransen oftast framme inom 2-4 dagar. Vill du inte vänta så länge kan du tillköpa frakt för 25 kronor och få din leverans inom 1-3 dagar istället. Du får hela 90 dagars returrätt, dock ska du stå för fraktkostnaderna för returen själv.

Deras nyhetsbrev

Billiga Testers nyhetsbrevNär du anmäler dig till Billiga Testers nyhetsbrev får du goda råd om fertilitet och graviditet. Du får samtidigt deras gratis e-bok ”Guide till graviditet”, som är skriven i samarbete med Babyplan och fertilitetskliniken StorkKlinik.

I deras guide kan du läsa om hur du och din partner kan öka chanserna för graviditet, samt vad ni bör vara uppmärksamma på vad gäller livsstil, motion och kost.

Populära varumärken hos Billiga Tester:

  • Clearblue
  • RFSU
  • Babyplan
  • Conceive+ Plus

FAQ

Hur många aktiva rabattkoder finns det hos Billiga Tester?

Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos Billiga Tester. Antal rabattkoder varierar hela tiden. Håll koll på vår hemsida för att se vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Vad är leveranstiden hos Billiga Tester?

De levererar din order inom 2-4 arbetsdagar. Frakten är gratis om du prenumererar på deras nyhetsbrev. Annars kostar frakten endast 19 kronor.

Hur kommer jag i kontakt med Billiga Tester?

Du kan komma i kontakt med dem via deras e-post info@billiga-tester.se eller telefon 040 60 60 645 på vardagar.