Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

lindex rabattkod

Lindex rabattkod

Finns det något bättre än nya kläder? De simplaste kläderna kan bidra till en fulländad outfit. Hos Lindex finns otroligt många möjligheter för att hitta kläder som fulländar din garderob. Och nu kan du dessutom shoppa hos den kända klädkedjan utan att spendera en förmögenhet. Här ger vi dig nämligen en samlad översikt över de bästa rabattkoderna till Lindex just nu.

Kläder till den stilsäkra kvinnan

Lindex mode Lindex kom till för att varje kvinna ska känna sig välklädd och självsäker. De kombinerar snygga kläder med hög kvalitet, och satsar på bra passform och trendiga uttryck. Lindex erbjuder produkter som du kan ha glädje av länge. De säljer alltså hållbara kläder av hög kvalitet, och deras kollektioner otroligt prisvärda. Detta är förstås en av anledningarna till att varumärket har gjort succé bland kvinnor som älskar mode. Lindex har förutom sin webbshop dessutom många fysiska butiker runt om i hela Sverige.

Svensk design och svenskt företag

Lindex-rabattkodLindex startade som ett underklädesföretag i Alingsås och har nu vuxit till ett internationellt modeföretag. Lindex fokuserar mycket på basplagg som passar den skandinaviska estetiken. Men varumärket säljer även unika plagg som står ut. Inte nog med det så erbjuder Lindex dessutom barnkläder. Du kan alltså både handla till dig själv och de små på en och samma hemsida.

Kläder till alla tillfällen

Lindex ratbattkoderSom kvinna är det viktigt att ha kläder till alla tillfällen och årstider. Hos Lindex hittar du allt du behöver till din garderob. Du kan hitta underställ till vintern, shoppa loss bland snygga klänningar till sommaren, beställa badkläder till semestern. Och så kan du förstås beställa plagg med det där lilla extra, till festliga tillställningar. Du hittar alla möjliga varianter av kläder i deras uppdelade kategorier på deras hemsidan.

Handla kläder till nedsatta priser

rabattkod lindexMed en rabattkod hos Lindex är du redan på god väg att spara pengar. Om du vill spara ännu mer kan du dock också hålla utkik i deras sale kategori. Hos Lindex hittar du nämligen massvis med varor som är nedsatta i pris. Här kan du ofta hitta kläder och accessoarer som är nedsatta med upp till 70 procent. Kom även ihåg att anmäla dig till Lindex nyhetsbrev, du får du nämligen meddelanden varje gång det är kampanjer och nedsatta varor.

Så här använder du din rabattkod

Lindex-mode-rabattkoderEn rabattkod kan utan tvekan göra det mycket roligare att handla kläder hos Lindex. Det kan nämligen göra stor skillnad på ditt köp rent prismässigt. Som tur är, så är det väldigt simpelt att använda en rabattkod på deras hemsida. Först kopierar du din rabattkod från den här sidan, därefter hittar du din önskade vara hos Lindex och går till kundvagnen. När du är färdig med att handla ska du klistra in rabattkoden där det står “Lägg till onlinekod”.

Sedan skriver du in dina personliga uppgifter och väljer hur du vill betala. Rabatten kommer automatiskt inlösas oavsett om du köper en eller flera produkter. Var dock uppmärksam på att det kan finnas speciella villkor för vissa rabatter. Ofta kan de till exempel inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Gratis frakt och snabba leveranser

Lindex-Billig-leveransNär du placerat din order och använt din rabattkod börjar den jobbiga väntetiden. När får du dina kläder? Hos Lindex ska du lyckligtvis inte vänta länge. Du får vanligtvis ditt paket inom 2-4 arbetsdagar. Handlar du i förbindelse med kampanjer och röda dagar kan det dock ta lite längre tid. Inte nog med att leveransen är snabb, den är dessutom gratis. Du får gratis frakt när du handlar för 249 kronor eller mer. Om du beställer kläder för under 249 kronor till en av Lindex butiker är det också gratis. Du kan alltid ångra ditt köp och har upp till 60 dagars bytesrätt. Det är alltså bra villkor för dig som kund att handla hos Lindex.