Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

linas matkasse rabattkod

Linas Matkasse Rabattkod

Det är inte alltid lätt att få till måltider till middagsbordet som är både hälsosamma, varierade och lätta att tillaga. När vardagen blir hektisk kan det vara svårt att hinna med att både planera och handla mat. Det är just därför Linas matkasse kom till. Många svenskar vill nämligen äta sund och god mat varje kväll. Det är bara få som hittat inspirationen till det. Därför har Linas matkasse gjort det möjligt att få god och varierad mat levererat till dörren. Helt plötsligt blir matlagning i vardagen ganska enkel.

Kvaliteten i fokus

Linasmatkasse-rabattkodLinas matkasse grundades redan 2008. Sedan dess har de blivit en ledande leverantör av matkassar till det svenska folket. En stor anledning till deras succé är utan tvekan deras öga för kvalitet, det gäller allt från recept till råvaror. Det ska kännas tryggt att lägga ansvaret för din middag i deras händer. Linas matkasse lägger stort fokus på näringsrika och sunda måltider och arbetar ständigt för att minska matsvinnet. De använder alltid Världsnaturfondens fisk-guide och väljer aldrig arter som är rödlistade av WWF. Varje vecka hittar du också ekologiska varor i deras matkasse. Hos Linas matkasse får du inget annat än kvalitet och en måltid utöver det vanliga på middagsbordet.

Hållbara råvaror och värderingar

Linasmatkasse mat av hog kvalitetLinas matkasse ställer höga krav på sig själva och vill alltid erbjuda det bästa. De vill såklart alltid att maten ska smaka och att den ska vara lätt att förbereda. Därför har de samlat ett team av kockar som hjälper till att framställa recept och måltider varje vecka. De har även fokus på att maten ska vara varierad. I vardagen är det nämligen många som upprepar samma måltider gång på gång, detta vill man gärna undgå hos Linas matkasse. Du hittar alltid nya recept varje vecka som bjuder på nya smaker. Sist men inte minst ska maten också vara hälsosam.

Därför innehåller matkassarna rikligt med kolhydrater, fetter, proteiner och fiber. Samtidigt har de fokus på ekologiska råvaror och ordentligt uppmätta måltider för att minska matsvinn. De har även ett stort fokus på att hjälpa vår planet och våra medmänniskor så gott de kan. Därför kan du även vara med att bidra när du väljer Linas matkasse. För varje middagsportion du köper från Linas Matkasse kan du skänka en skollunch till ett barn i Kenya. Du behöver endast skicka ett sms till 123 456 789. Då skänker du 2 kr per portion när du handlar hos dem.

Massvis av inspiration

rabattkod-LinasmatkasseHos Linas matkasse vill de gärna utmana och inspirera sina kunder. Därför innehåller matkassarna recept från hela världen. Därmed finns där massvis av ny inspiration att hämta. Linas matkasse vill även att kunderna ska vara med och bestämma. Därför kan kunderna själv välja vilken typ av mat de vill äta. Då är det dessutom större chans att man får något i sin matkasse som passar en själv och sin familj.

Det finns tre olika matkassar att välja mellan. Du kan välja mellan enkelt och lättlagat, klassiskt och inspirerande och vegetariskt. Med enkelt och lättlagat kan du lätt spara tid i vardagen och samtidigt mätta alla munnar runt matbordet. Med den vegetariska matkassen får du möjlighet att laga goda och moderna vegetariska rätter med möjlighet för tillägg av fisk och fågel. Sist men inte minst kan du, med klassiskt och inspirerande, få den perfekta blandningen av välbekanta smaker och ny inspiration.

God mat på en halvtimme

Linasmatkasse-Billig-leveransDin matkasse blir levererad hela vägen till din dörr varje vecka. Det följer alltid med ett utförligt recept med som gör det möjligt för hela familjen att vara i köket samtidigt. Det bästa av allt är att det högst tar en halvtimme att förbereda maten. Leveransen är även gratis. Du ska endast betala 49 kronor för din första beställning hos Linas matkasse. Matkassarna kan mätta allt från 2 till 6 personer.

Du väljer helt smidigt hur många personer som det ska lagas mat till. När du beställer en matkasse startar du automatiskt en löpande prenumeration, utan bindningstid. Du kan när som helst byta kasse, pausa eller avboka din matkasse om du inte är nöjd. Linas matkasse levererar matkassarna på söndagar eller måndagar mellan 17:00-22:00. Skulle det vara att du inte är hemma blir du kontaktad av chauffören som ställer din matkasse utanför din dörr.

FAQ

Hur många aktiva rabattkoder finns det hos Linas matkasse?

  • Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos Linas matkasse. Antal rabattkoder varierar hela tiden. Spana in vår hemsida för att se vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Vad erbjuder Linas matkasse för recept?

  • Deras recept varierar och kan innehålla allt från fisk till fågel, kött och vego. De erbjuder nya recept varje vecka där du kan välja mellan över 30 olika rätter.

Hur kommer jag i kontakt med Linas matkasse?