Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

Bättre Nätter rabattkod

Bättre Nätter rabattkod

Det kan snabbt bli dyrt när man ska köpa en ny säng. Särskilt om man har preferenser när det kommer till varumärke och kvalitet. Med Bättre Nätter och deras onlinepriser kan du dock få hög kvalitet till ett bra pris. Det blir förstås ännu billigare om du använder en rabattkod. 🔥🛒

Bättre Nätter designSnygg design till ditt hem

Hos Bättre Nätter hittar du massvis med stilrena kvalitetsvaror. Verksamheten grundades 2013 i Danmark och är nu välkända över hela Skandinavien. Alla deras sängar är utvecklade av deras produktteam i Danmark, som prioriterar hållbar produktion med naturliga material. Därför är deras sängar ett bra val både för dig och för planeten. Med deras design kan du också vara säker på att du får ett stilrent hem.

Du kan hitta allt från madrasser, täcken och bäddsoffor med mera, i deras sortiment. Det är alltså inte endast sovrummet du kan inreda med möbler från Bättre Nätter. Deras design är inspirerad av den skandinaviska livsstilen och estetiken, och deras mission är att sälja bättre sömn och vardagslyx till rimliga priser. Nu blir det ännu billigare med en rabattkod. Generellt har Bättre Nätter något för varje smak och inte minst varje budget.

Spara pengar med en rabattkodSpara pengar med en rabattkod

Det kan vara dyrt att köpa bra saker till hemmet. Detta gäller isär när man inte vill gå på kompromiss med snygg design och bra kvalitet. Därför tänker du kanske att du inte har råd att handla hos Bättre Nätter. Men med en rabattkod kan dock alla vara med!

Du använder enkelt din rabattkod när du trycker på varukorgen med dina varor i. Här hittar du en knapp där det står “Använd presentkort – klicka här”. När du klickar på den knappen kan du sedan klistra in rabattkoden du fått här på sidan. Efter detta trycker du på den grå knappen som säger “Använd presentkort”. Din rabatt blir nu automatiskt registrerad. Vill du även snoka efter bra priser kan du kolla in deras kampanjer på hemsidan, här hittar du sängar med upp till 54% rabatt.

Fri frakt och returFri frakt och retur

När du använt din rabattkod hos Bättre Nätter är det dags att vänta på din leverans. Som tur är så behöver du inte betala för detta, frakten är nämligen gratis. Beroende på vad du har köpt så varierar leveranstiden. Du kan se en estimerad leveranstid på de olika produkterna på deras hemsida. Som kund hos Bättre Nätter har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din beställning.

För att kunna dra nytta av kostnadsfri retur måste du boka din retur genom deras kundtjänst. För att du ska känna dig trygg så har Bättre Nätter även en prövotid på sina sängar. Du har hela 100 dagar på dig att avgöra om sängen är den helt rätta för dig. Om du med andra ord inte sover fantastiskt i din nya säng, så är det lyckligtvis enkelt att byta eller skicka tillbaka den.

Något för allaNågot för alla

Hos Bättre Nätter hittar du ett imponerande utbud av fantastiska produkter. Något alla produkter har gemensamt är den stilrena designen och den höga kvaliteten. Du kan naturligtvis använda din rabattkod oavsett vilken eller vilka produkter du vill köpa. Huvudkategorierna i webbshoppen är:

  • Sängar
  • Madrasser
  • Bäddsoffor
  • Täcken & kuddar
  • Bäddmadrasser

FAQ

Hur många aktiva Bättre Nätter rabattkoder finns det?

  • Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos Bättre Nätter. Antal rabattkoder varierar hela tiden. Se därför på vår hemsida vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Vad är leveranstiden hos Bättre Nätter?

  • Deras leveranstider varierar beroende på vad du köper. För ett mer precist svar rekommenderar vi att du tar dig en titt på deras hemsida. Fri frakt och retur erbjuds alltid hos Bättre Nätter.

Hur kommer jag i kontakt med Bättre Nätter?

  • Du kan komma i kontakt med Bättre Nätter via e-postadressen eller via telefon alla dagar mellan 09-23. Du kan även chatta med dem live på deras hemsida. Svarstiden är som oftast riktigt snabb.