Konsumentbladet är oberoende och läsarorienterad. Vårt innehåll inkluderar reklamlänkar och gratis för alla.

ASOS rabattkod

ASOS rabattkod & erbjudande

Har du brist på kläder inför den kommande säsongen? Eller behöver din garderob ett lyft? Hos ASOS hittar du allt du behöver. De är nämligen en av de största återförsäljarna inom mode online. Med en ASOS rabattkod kan du nu spara ordentligt med pengar på ditt nästa köp.

Världsmästare i mode med prisvärda kläder

Mode med prisvärda kläderOm du älskar att handla kläder, skor och väskor online så känner du säkert redan till ASOS. Webbshoppen är nämligen en av de största av sin slags i hela världen. ASOS är ett brittiskt företag som grundades redan 2000.

Deras koncept var att kunna erbjuda kläder och accessoarer till både kvinnor och män i en prisklass som de flesta kunde ha råd med. Man kan säga att detta lyckades.

Sedan start har ASOS nämligen bara stigit och stigit i popularitet. Idag säljer de varor för ofattbara summor varje år. Detta beror också på att ASOS har brett ut sig över många olika marknader runt om i världen. Äventyret startade i Europa. Idag har ASOS också specifika hemsidor i både Australien, USA, Kina, Ryssland och många fler. I allt skickar ASOS varor till 140 olika länder, företaget har alltså bokstavligen tagit modebranschen med storm.

Danmark har även en liten aktie i den världsomspännande plattformen. Anders Holch Povlsen, som står bakom Bestseller-gruppen, äger nämligen precis under 30% av aktierna i ASOS.

80.000 varor att välja mellan

asos varorHos ASOS kan du hitta alla möjliga kläder. Deras sortiment består nämligen av 80.000 varor med upp till 1000 olika varumärken. Oavsett om du shoppar efter festliga klänningar till ett bröllop eller shorts till nästa semester, hittar du det hos ASOS.

Det är dock inte bara kläder som hemsidan erbjuder, du kan även hitta accessoarer såsom skor, bälten och väskor. ASOS har också en kategori med skönhetsprodukter som smink och krämer. Det finns alltså otroligt många möjligheter för att hitta något att använda din ASOS rabattkod på. Kvinnor kan shoppa i följande huvudkategorier:

  1. New in
  2. Clothing
  3. Shoes
  4. Accessories
  5. Activewear
  6. Face + Body
  7. Living + Gifts

Du hittar några av de allra största klädmärkena hos ASOS. Hemsidan har även sitt egna klädmärke som konkurrerar med de bästa i branschen.

Spara pengar på mode med våra ASOS rabattkoder

ASOS rabattkoderHos ASOS är det nästan alltid möjligt att fynda. Här finns nämligen massvis av varor till riktigt bra priser. Om du vill spara ännu mer pengar kan du använda dig av en ASOS rabattkod, detta hjälper speciellt om du har dyrare märken i sikte.

En rabattkod kan vara det som gör att ditt drömköp blir verklighet. Ett tips är även att ta en titt i ASOS outlet. Här finns många pengar att spara i alla kategorier till både män och kvinnor.

Fri frakt och retur hos ASOS

Fri frakt asosNär du har använt din ASOS rabattkod på alla dina önskade varor är nästa steg leveransen. Det fantastiska med ASOS är att det oftast är helt gratis att beställa till både Sverige och resten av världen. Det kräver endast att du beställer för över 368 kronor, och annars kostar frakten endast 40 kronor.

En annan stor fördel är att kunderna kan ångra sitt köp helt gratis. ASOS står faktiskt även för önskade returer, och du har hela 30 dagar på dig. Du får alltså riktigt bra villkor när du väljer att handla och använda en rabattkod hos ASOS.

FAQ

Hur många aktiva ASOS rabattkoder finns det?

  • Just nu finns det x antal rabattkoder tillgängliga hos ASOS. Antal rabattkoder varierar hela tiden. På vår hemsida kan du se vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

Hur kan jag använda min ASOS rabattkod?

  • Du kan enkelt klistra in din rabattkod i kundvagnen när du bestämt vilka varor du vill köpa. Din rabatt blir därefter registrerad.

Hur lång leveranstid är det hos ASOS?

  • Leveranstiden beror på vilket leveransalternativ du väljer. Du kan alltid se estimerad leveranstid på ASOS.com